• 全国
    [切换]
  • 400-818-0011 是金子必会发光

    官方批准的现代远程教育公共服务体系运营机构

    您现在的位置: 首页>学历教育 > 试题 >

    北京理工大学考试资料本科英语(完形填空)

       发布时间:2014-04-11 11:12:53
    分享:

    While I was standing at the kitchen window, five-year-old Spencer, my oldest son, ran into the house 1 ,We need...

    While I was standing at the kitchen window, five-year-old Spencer, my oldest son, ran into the house 1 ,“We need a doctor out here! We need a doctor! Hurry, Mom!”“What’s wrong?”I asked. Spencer anxiously told me he had found a dead bird that needed a doctor.
    Dutifully(顺从地), I seized a small plastic bag from the cupboard and took Spencer’s hand— 2 , that’s the sort of thing mothers do! While my son led me out of the door and  3 the bird, I explained that if the creature was indeed dead, a doctor could not  4 . When we arrived at the  5 scene, it was obvious that the baby bird was dead. Spencer and I could see the nest high up in the tree. My son and I  6 the probable age of the baby bird, its inability to fly well, and exactly how the  7 had caused its death. “I think his mommy and daddy really  8 him,”Spencer observed. I 9 my boy’s hand and tried to ease his  10 by saying I was sure they did, 11 they would be okay because the little bird had gone to Heaven to be with God and PoPo(my grandfather who had died). I assured Spencer that the bird’s mommy and daddy knew that their little one would be  11 and loved. I told Spencer that PoPo loved little birds, and I  13 he was in Heaven holding and playing with the baby bird  14 . I picked up the little creature’s body, slipped it into my plastic bag and 15 placed the bird in the rubbish bin. Nothing else was said about the matter for the rest of the day. Spencer went right back to play again as if he had never been interrupted, and I returned to my work in the kitchen.
    1.请选择答案
    A. saying                           
    B. screaming                    
    C. declaring                      
    D. telling
    答案:B
     
    2.请选择答案
    A. in fact                         
    B. at least                       
    C. of course                       
    D. after all
    答案:D
     
    3.请选择答案
    A. ahead                    
    B. toward                                    
    C. found                              
    D. looked
    答案:B
     
    4.请选择答案
    A. come                     
    B. save                                      
    C. help                                 
    D. support
    答案:C
     
    5.请选择答案
    A. accident                         
    B. kitchen                           
    C. familiar                          
    D. angry
    答案:A
     
    6.请选择答案
    A. wondered            
    B. discussed                      
    C. studied                           
    D. looked
    答案:B
     
    7.请选择答案
    A. fall                      
    B. tree                             
    C. mother bird                  
    D. other bird
    答案:A
     
    8.请选择答案
    A. hate                       
    B. lose                            
    C. miss                                
    D. love
    答案:C
     
    9.请选择答案
    A. picked up              
    B. turned to                   
    C. got to                             
    D. reached for
    答案:D
     
    10.请选择答案
    A. excitement                
    B. regret                         
    C. sadness                         
    D. disappointment
    答案:C
     
    11.请选择答案
    A. but that                         
    B. and that                     
    C. soon                                
    D. then
    答案:A
     
    12.请选择答案
    A. enjoyed                          
    B. played                         
    C. treated                                    
    D. cared for
    答案:D
     
    13.请选择答案
    A. doubted                         
    B. found                          
    C. was sure                        
    D. was afraid
    答案:C
     
    14.请选择答案
    A. right now             
    B. right then                  
    C. from now on                 
    D. now and then
    答案:B
     
    15.请选择答案
    A. gently                    
    B. loudly                          
    C. strongly                         
    D. firmly
    答案:A
     
    The simplest way to say it is this: I believe in my mother. My _1_ began when I was just a kid.I _2 _ becoming a doctor.
    My mother was a domestic.Through her work, she observed that __3__ people spent a lot more time reading than they __4__ watching television. She announced that my brother and I __5__ watch two to three pre-selected TV programs during the week. With our free time, we had to read two books each from the Detroit Public Library and __6__ her written book reports. She would mark them up with check marks and highlights. Years later we realized her marks were a __7__. My mother was illiterate. 
    When I entered high school I was a(n) __8__, but not for long. I wanted the fancy clothes. I wanted to __9__ the guys. I went from being an A-student to a B-student to a C-student. One night my mother came home from __10__ her various jobs and I complained about not having enough Italian knit shirts. She said, “Okay, I'll give you all the money I make this week scrubbing floors and cleaning bathrooms, and you can buy __11__ food and pay the bills. With everything __12__, you can have all the Italian knit shirts you want.” I was very __13__ with that arrangement but once I got through allocating money, there was __14__ left. I realized my mother was a financial genius to be able to __15__ our heads and any kind of food on the table, let alone buy clothes. I also realized that immediate satisfaction wasn't going to get me anywhere. Success required intellectual preparation. I went back to my studies and became an A-student again, and eventually I fulfilled my dream and I became a doctor.
    1.请选择答案
    A. belief                     
    B. work                      
    C. education            
    D. promise
    答案:B
     
    2.请选择答案
    A. majored in         
    B. got used to                  
    C. dreamed of                 
    D. got tired of 
    答案:D
     
    3.请选择答案
    A. lazy                       
    B. easy-going                   
    C. successful         
    D. reliable
    答案:D
     

    1,3,5
    4.请选择答案A. spent                  
    B. paid                      
    C. took                    
    D. did
    答案:A
     
    5.请选择答案
    A. could only           
    B. could not            
    C. must not             
    D. should often
    答案:B
     
    6.请选择答案
    A. read to               
    B. present to         
    C. teach                           
    D. explain to
    答案:C
     
    7.请选择答案
    A. joke                       
    B. means                           
    C. tool                       
    D. trick
    答案:A
     
    8.请选择答案
    A.A-student            
    B.B-student            
    C.C-student            
    D.D-student
    答案:D
     
    9.请选择答案
    A. get rid of                                                         
    B. hang out with
    C. break away from                                              
    D. keep in touch with
    答案:C
     
    10.请选择答案
    A. making                
    B. stopping             
    C. working             
    D. getting
    答案:B
     
    11.请选择答案
    A. your brother                 
    B. yourself               
    C. your sister         
    D. the family
    答案:A
     
    12.请选择答案
    A. left over              
    B. paid off       
    C. used up               
    D. carried out
    答案:C
     
    13.请选择答案
    A. angry                           
    B. pleased               
    C. disappointed      
    D. bored
    答案:C
     
    14.请选择答案
    A. anything            
    B. everything
    C. something         
    D. nothing
    答案:A
     
    15.请选择答案
    A. put an idea into                                     
    B. gave an impression on  
    C. keep a roof over                                      
    D. have eyes in the back of    
    答案:B
     
    When I was about twelve years old, my mother told us that we would not be ___1___ Christmas gifts for lack of money.I felt sad and thought, “What would I say when the other kids asked what I’d ___2___?” Then,three women ___3___ at our house with gifts for all of us.For me they bought a doll.I would no longer have to be ___4___ when I returned to school.
             Years later, when I stood in the kitchen of my new house, thinking how I wanted to make my ___5___ Christmas special and memorable there, I __6___ remembered the women’s visit.I decided that I wanted to create the same feeling of ___7___ for as many children as I could possibly ___8__.
             So I ___9__ a plan and gathered forty people from my company to help.We gathered about 115 orphans (孤儿)at the Christmas party. For every child, we wrapped colorful packages filled with toys, clothes, and school supplies, each with a child’s name.We wanted all of them to know they were ___10__.Before I called out their names and handed them their gifts, I ___11__ them that they couldn’t open their presents until every child had come forward.Finally the __12___ they had been waiting for came as I called out, “One, two, three.Open your presents!” As the children opened their packages, their faces beamed and their bright smiles ___13__ up the room.The __14___ in the room was obvious, and it wasn’t just about toys.It was a feeling---the feeling I knew from that Christmas so long ago when the women came to visit.I wasn’t forgotten.Somebody still remembered me.I know I __15___.
    1.请选择答案
    A. sending       
    B. receiving     
    C. making        
    D. exchanging
    答案:B
     
    2.请选择答案
    A. found  
    B. prepared     
    C. got      
    D. expected
    答案:C
     
    3.请选择答案
    A. broke in       
    B. settled down       
    C. showed up  
    D. turned off
    答案:C
     
    4.请选择答案
    A. puzzled        
    B. embarrassed      
    C. worried       
    D. relieved
    答案:B
     
    5.请选择答案
    A. present       
    B. first     
    C. recent
    D. previous
    答案:B
     
    6.请选择答案
    A. hardly 
    B. occasionally         
    C. regularly     
    D. suddenly
    答案:D
     
    7.请选择答案
    A. strength      
    B. sadness       
    C. importance
    D. safety
    答案:C
     
    8.请选择答案
    A. know   
    B. reach  
    C. remember  
    D. mention
    答案:B
     
    9.请选择答案
    A. kept up with        
    B. caught up with   
    C. came up with      
    D. put up with
    答案:C
     
    10.请选择答案
    A. fine      
    B. special
    C. helpful
    D. normal
    答案:B
     
    11.请选择答案
    A. reminded    
    B. waited
    C. convinced   
    D. promised
    答案:A
     
    12.请选择答案
    A. chance         
    B. gift      
    C. moment      
    D. reward
    答案:C
     
    13.请选择答案
    A. lit
    B. took    
    C. burned         
    D. cheered
    答案:A
     
    14.请选择答案
    A. atmosphere        
    B. sympathy    
    C. calmness    
    D. joy
    答案:D
     
    15.请选择答案
    A. matter         
    B. wonder        
    C. doubt  
    D. suppose
    答案:A
     

    标签:

    考试资料         本科        
    走进知金| 网站地图| 广告与合作| 联系我们| 诚聘英才| 学籍查询| 学历查询| 学历认证| 网络教育专升本
    知金教育咨询有限公司 版权所有 全国咨询电话:400-818-0011 传真:010-63174439
    地址:北京市海淀区中关村南大街9号理工科技大厦1101室
    京ICP备14053618号-4 京公网备11010802010607   

    不良信息举报中心 网络110报警服务 中国文化市场举报热线